هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

پلیس آمریکا سیاه‌پوستی که هر دو پایش قطع بود به قتل رساند

پلیس آمریکا سیاه‌پوستی که هر دو پایش قطع بود به قتل رساند مأموران پلیس در آمریکا یک فرد معلول سیاه‌پوست را که سعی داشت بعد از چاقوکشی از دست آنها فرار کند را به ضرب گلوله به قتل رساندند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، مأموران پلیس آمریکا در حومه شهر لس‌آنجلس مرد سیاه‌پوستی را که با باقی‌مانده پاهای قطع‌شده‌اش سعی داشت از مأموران فرار کند با شلیک گلوله به قتل رساندند.

 

این حادثه که چند هفته بعد از قتل خشونت‌آمیز یک سیاه‌پوست دیگر توسط پلیس اتفاق افتاده جنجال‌های تازه‌ای در آمریکا در خصوص نژادپرستی نهادینه‌شده در ساختار نهادهای مجری قانون در این کشور به پا کرده است.

 

رسانه‌های آمریکا نوشته‌اند فرد معلول ۳۶ ساله که توسط پلیس به قتل رسید هنگام حادثه چاقوی بزرگی به دست داشته و حسب گزارش‌ها اقدام به حمله بدون دلیل به فردی دیگر کرده و او را مجروح کرده.

 

پلیس می‌گوید عصر پنجشنبه گذشته بعد از دریافت گزارش‌هایی از چاقوکشی فردی در «پارک هانتینگتون» که در جنوب شهر لس‌آنجلس واقع شده با این فرد سیاه‌پوست به نام «آنتونی لو» روبرو شده است.

 

تصاویری که در فضای مجازی از لحظه مواجهه پلیس با «لو» منتشر شده نشان می‌دهد که او هنگام سر رسیدن مأموران از صندلی چرخ‌دارش خارج شده و تلاش کرده از آنها دور شود.

 

گفته می‌شود پلیس دو بار سعی کرده با استفاده از شوکر برقی «لو» را دستگیر کند اما موفق نشده است. در فیلم‌ منتشرشده دو افسر پلیس در حال تلاش برای بازداشت این فرد سیاه‌پوست دیده می‌شوند. «لو» در صحنه‌ای از ویدئو به سمت مأموران برمی‌گردد و ظاهراً ژست پرتاب چاقو به سمت آنها را می‌گیرد.

 

هنگام شلیک یک افسر پلیس دیگر نیز به دو مأمور دیگر اضافه شده است. پلیس گفته مأموران از بیم اینکه «لو» ممکن است چاقو را به سمت آنها پرتاب کند ۸ گلوله به سمت او شلیک کرده‌اند. مأموران بعد از تیراندازی به سمت «لو» رفته و دست‌هایش را از پشت با دستبند بسته‌اند.

 

اعضای خانواده «لو» در یک نشست خبری در بیرون اداره پلیس پارک هانتینگتون گفته‌اند که او به دلیل حادثه اخیری که به قطع پاهایش منجر شده بود ناراحت بوده و نمی‌توانسته منشأ تهدیدی جدی برای مأموران بوده باشد. هر دو پای «لو» از ناحیه زانو قطع شده بودند.

 

مادر این مرد سیاه‌پوست گفت: «پسر من به قتل رسید.»

 

یکی دیگر از بستگان «لو» گفت: «شما [مأموران] می‌دانستید که زندگی‌تان در خظر نیست. او داشت با ران‌هایش می‌دوید. واقعاً چقدر می‌توانند سنگدل باشند؟»

 

اداره کلانتری لس‌آنجلس گفته در حال تحقیق در خصوص این تیراندازی است. دست‌کم یکی از ۳ افسر پلیس دخیل در این حادثه خودش سیاه‌پوست است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار